lepakkomies.fi

Musiikkia eri muodoissa

Suuret urheilutapahtumat Suomessa

Suomessa järjestetään urheilutapahtumia tiiviiseen tahtiin, sillä kilpailukalenteri on täyteen buukattu erilaisia urheiluun liittyviä tilaisuuksia. Tapahtumia on laidasta laitaan aina jalkapallosta ralliin, valitse itse!

Jalkapallon saralla pelataan Helsingin Olympiastadionilla vuoden 2014 MM–karsintaotteluita, ja aikataulu on loppukesän osalta seuraavanlainen:

6.9. Suomi – Espanja, Georgia – Ranska, 11.9. Valko–Venäjä – Ranska, Georgia – Suomi, 11.10. Espanja – Valko-Venäjä, 15.10. Espanja – Georgia, Ranska – Suomi. Näihin otteluihin voi lyödä vetoa Betsafen kautta. Jalkapallo-linkin alta löytyy oma osio kansainvälisille MM-karsinnoille.

Hieman erikoisempana tapahtumana voidaan mainita Frisbeegolfin Euroopan avoimet 2013, jotka järjestetään Nokialla, Nokian keskusurheilupuistossa 17. – 21.7. Maailmalta tulevat frisbeegolfin huippupelaajat ottamaan mittaa toisistaan, ja tilaisuuden avaa President’s Cup, joka on Euroopan ja Yhdysvaltojen välinen joukkuemittelö. President’s Cupissa on kyseessä tietenkin mannerten paremmuus.

Samaan aikaan 17.7. järjestetään Lahden Eliittikisat 2013 Lehden stadionilla, ja ohjelmassa on naisten ja miesten eripituisia juoksumatkoja, sekä muun muassa seipäänheittoa ja pituushyppyä. Miesten seiväskisa käydään jo 15.7. Lahden satamassa.

Vantaalla kilpaillaan maantiepyöräilyssä Hakunilan Urheilupuistossa sunnuntaina 11.8. kuntotapahtumassa, jota kutsutaan Satasen kuntoajoksi, ja matkoina on 100 kilometriä ja 45 kilometriä. Hakunilan Urheilupuistossa sijaitsee lähtö ja maali, sekä ruokailu ja muut huoltoon liittyvät asiat. Kilpailuun voi osallistua vapaasti kaikki halukkaat.

Helsingin uimastadionilla otetaan mittaa toisistaan Helsinki City Triathlonissa, joka järjestetään 24.8. Kilpailutapahtuma on avoin kaikille pyöräilystä kiinnostuneille, ja lajeja on kaksi; kunto- ja kilpapyöräsarja.

Moottoriurheilun ystävien kannattaa kääntää katse kohti Jyväskylää 31.7.–3.8., sillä silloin hiekka pöllyää, nimittäin käyntiin lähtee Suomen Jyväskylän MM–ralli! 31.7. ajetaan aika–ajot iltasella Ruuhimäellä, ja suoritetaan lähtöpaikan valinta. Seuraavana päivänä 1.8. tapahtuu lähtö klo 11.15 Paviljongista, joka toimii myös rallin keskuspaikkana. MM–rallin kokonaispituus on noin 1567 kilometriä, ja erikoiskokeita on yhteensä 23.

Helsingissä pyöritettävä vuosittainen juoksutapahtuma Midnight Run 2013 järjestetään 31. elokuuta. Mallia on otettu Ruotsin Midnattsloppet –tapahtumasta, joka kerää liikunnan ystäviä tuhansittain joka vuosi. Midnight Run 2013 tapahtuman toivotaan keräävän mukaan mahtavan määrän urheilun ystäviä.

posted by rnn.yqe. in Blogi and have Comments Off on Suuret urheilutapahtumat Suomessa