lepakkomies.fi

Musiikkia eri muodoissa

Legendaarinen, legendaarisempi Guns N’ Roses

Vuonna 1985 perustettu amerikkalaisyhtye Guns N’ Roses lukeutuu yksiin rock historian legendoista. Rockin eri tyylilajeja yhdistävä Guns N’ Roses musiikki on arvioiden mukaan myynyt vuosien varrella jopa 150 miljoonaa äänitettä. Vuosikymmenten läpi suosionsa pitävät klassikko hitit kuten “Welcome to the Jungle”, “Sweet child o’ mine”, “Don’t cry” ja “November rain” soivat yhä edelleen radiokanavilla säännöllisesti, ympäri maailman.

Guns N’ Roses yhtyeen pitkä, ruusuinen matka

Guns N’ Roses yhtyeen historiikkia on vaikeaa tiivistää lyhyeksi, sillä yhtyeen tarina on ollut yhtä tapahtumarikasta nousua sitten 1987 ilmestyneen esikoisalbumin. Alkuperäiskokoon panoon kuului laulaja Axl Rose, kitaristi Slash, toinen kitaristi Izzy Stradlin, basisti Duff McKagan ja rumpali Steven Adler.Sittemmin yhtyeen kulisseissa on kuhissut ja jäsenien välillä on ollut muun muassa musiikkimaailman suositun Rolling Stones lehden mukaan katkeraa välienselvittelyä julkisuudessakin. Yhtyeen rumpali ja toinen kitaristi ovat vaihtuneet ja mukaan on liittynyt kosketinsoittajia.Yhtye on levyttänyt kuusi albumia vuosien 1987 ja 2008 välillä. Näistä jokainen on vuorollaan komeillut listojen kärjissä, saanut palkintoja ja tunnustuksia. Vuosina 1991-1993 yhtye teki historiallisen pitkän maailman kiertueen, Use Your Illusioin Tourin, joka räjäytti yhtyeen suosion lopullisesti. Tämän jälkeen kokoonpano muuttui. Bändin perustajajäsenten rosoiset välit ja riidat saivat fanit uskomaan, ettei alkuperäisjäseniä nähdä välttämättä enää koskaan lavalla yhtä aikaa.Fanit ympäri maailman riehaantuivat kuullessaan uutiset Not In This LifeTime Tourista, joka alkoi 2016 Coachella musiikkifestivaleilta ja nosti lavalle Guns N Roses yhtyeen lähes alkuperäisellä kokoonpanolla. Kiertuetta jatketaan 2017 vuonna ja suomalaisfanien onneksi se pysähtyy heinäkuussa myös Suomessa.

Guns N Roses paluu ja siirtyminen pelimaailmaan

Ikonisen rock bändin paluu alkuperäisine soittajineen ja hitteineen on aloittanut maailmalla uuden Guns N’ Roses buumin. Yhtyeellä on faneja monessa polvessa ja monen musiikkigenren kuuntelijoissa. Yhtyeen musiikkia kuullan myös elokuvissa ja pelimaailmassa, jossa tutut hittikappaleet ja sävelet luovat tunnelmaa aivan uudella tavalla.Yhtyeen paluu on innoittanut pelimaailman teemana ja Guns N’ Roses hittikappaleiden säveliä kuuleekin nyt myös yllättävissä paikoissa. Suosikkiyhtyeen nimeä kantava nettikasinopeli tarjoaa rock-tunnelmaa, 20- voittolinjaa ja paljon erikoisominaisuuksia.Not in this life time kiertue on saanut osakseen juuri niin paljon suosiota kuin odottaa saattaa. Ei ole siis ihme, että eri aloilla taotaan nyt kun rauta on kuumaa, ja tarjotaan rock ja Guns N’ Roses -teemaisia palveluita ja tuotteita.

posted by Mrs. Kasandra Kerluke II in Blogi and have Comments Off on Legendaarinen, legendaarisempi Guns N’ Roses