lepakkomies.fi

Musiikkia eri muodoissa

Flow Festival

Vuosi vuodelta suosiotaan kasvattaa loppukesän festivaali Flow, jonka tarjontaan kuuluu musiikin lisäksi muutakin taidetta. Flow on myös panostanut ruoka- ja juomatarjontaan, joten perinteisiä festareiden ruokakojujen annoksia ei täältä löydä. Ja koska Flow on toki myös ympäristötietoinen festivaali, on sen ruokatarjonta painottunut luomu- ja lähiruokaan. Festivaali on menestyksekkäästi kasvattanut mainettaan tyylikkäänä ja tiedostavana kaupunkifestivaalina ja on sitä kautta onnistunut kasvattamaan kävijämääriään. Tämä suodaankin oikein mielellään näin hyvin järjestetylle tapahtumalle.

Paikka ja saavutettavuus

Flow festivaali järjestetään vanhalla Suvilahden voimalaitoksen alueella elokuun puolen välin paikkeilla. Ajankohta onkin otollinen, sillä pimenevät illat antavat alueen valosuunnittelun loistaa tummennutta taivasta vasten. Alue on itsessään jo näkemisen arvoinen taideteos. Se on sijaintinsa vuoksi myös helposti saavutettavissa, sillä niin metro kuin useat raitiovaunut ja bussitkin tuovat kävijän aivan porttien lähistölle. Alueelle saavutaan myös usein polkupyörällä ja festivaali tarjoaakin hyvän pyöräparkin, jossa voi myös huollattaa pyöränsä pientä maksua vastaan.

Ohjelmaa moneen makuun

Vaikka festivaalit usein mielletään vain nuorten aikuisten juhlinnaksi, on Flowssa tekemistä myös koko perheelle. Sunnuntai on Flowssa perhepäivä, jolloin ohjelmaa löytyy koko perheelle. Muinakin päivinä ohjelmatarjonta on musiikin lisäksi laaja, kun ohjelmistosta löytyy erilaisia ääni- ja kuvataideteoksia. Musiikkitarjontaa on toki laajasti koko viikonlopun ajan ja useampi esiintymislava takaa sen, että mahdollisimman monia suosikkiartisteja saadaan mukaan. Tämän vuoden festivaaliesiintyjinä ovat muun muassa Tove Lo ja Major Lazer sekä suomalaisista suosikeista muun muassa Reino Nordin.

posted by Mrs. Kasandra Kerluke II in Blogi and have Comments Off on Flow Festival