lepakkomies.fi

Musiikkia eri muodoissa

Markkinoi bändiäsi jakamalla USB-tikkuja, joissa on musiikkiasi

Musiikin markkinointi on olennaista

Huolellisesti sekä suurella tunteella, taidolla ja rakkaudella tehty musiikki kaipaa totta kai kuulijoita ja paikkoja, joissa esittää ja tehdä tunnetuksi tekijöidensä musiikkia. Musiikin tekijänä tarkoituksesi on varmasti löytää musiikillesi uusia faneja ja ylipäätään innostuneita kuulijoita. Mietit varmasti keinoja, millä markkinoida ja tehdä tunnetuksi bändiäsi ja musiikkianne.

Ei ole helppoa tai yksinkertaista päästä soittamaan vaikkapa Apollo Live Clubille, tai jazzarina esimerkiksi Turku Jazz-festareille. Esiintymispaikkojen omistajilla tai ohjelmapäälliköillä täytyy olla ensin joku käsitys musiikistasi. Sen perusteella vasta voidaan päätellä miten se myy ja houkuttelee yleisöä juuri kyseiseen ravintolaan tai festarille. Kannattaako se? Sopiiko se kyseiseen ohjelmaan tai ravintolaan?

Tilaa netistä

Miten siis lähestyä musiikin palveluntarjoajana potentiaalisia esiintymispaikkoja ja päästä esiintymään? Yksinkertainen, edullinen ja toimiva keino on käyttää pienikokoisia USB-tikkuja. Ne ovat kevyitä ja pienikokoisia myös lähetettäväksi jollei itse pääse paikalle esittelemään musiikkia tai se ei muista syistä ole juuri nyt mahdollista. Varsinaisen tapaamisen musiikkia ja esiintymisiä koskien voi sitten hoitaa kätevästi myös etänä. Mistä tällaisia musiikille ja sen esittelyyn sopivia käteviä USB-tikkuja sitten saa? Vilkaisepas seuraavaa sivustoa: axonprofil.fi, niin yllätyt positiivisesti.

Voit siis tilata netistä USB-tikut, ja ladata musiikit tikuille ja sen jälkeen yksinkertaisesti ottaa yhteyttä potentiaalisiin esiintymispaikkoihin sekä muihin musiikkialan kontakteihin suunnitelmasi mukaan.

posted by Mrs. Kasandra Kerluke II in Uncategorized and have Comments Off on Markkinoi bändiäsi jakamalla USB-tikkuja, joissa on musiikkiasi