lepakkomies.fi

Musiikkia eri muodoissa

Kuinka pitää matkapuhelin turvassa ja ehjänä festivaaleilla ja konserteissa

Festivaaleilla ja konserteissa sattuu ja tapahtuu – myös puhelimille. Näihin tilaisuuksiin tullaan rentoutumaan ja ja viettämään mukavaa aikaa. Valitettavasti samalla monet meistä olemme varomattomampia, kuin normaalielämässä. Nykypäivänä se näkyy erityisesti siinä, että kalliit älypuhelimet rikkoutuvat tai häviävät festareilla ja konserteissa. Ei kannata kuitenkaan liikaa jännittää puhelimen puolesta. Näiden muutaman helposti toteutettavan varotoimen avulla voit suojata puhelintasi paremmin.

Vinkkejä joilla suojata puhelintasi

Hanki suojakotelo. Suojakotelo on kannattava investointi puhelimen suojaamiseksi. Hyvä suojakotelo suojaa puhelinta kolhuilta ja voi pelastaa sen jopa tilanteessa, jossa puhelin tippuu maahan.

Hanki vakuutus. Kodin lähistöllä järjestettävät festarit ja konsertit kuuluvat kotivakuutuksen piiriin. Jos lähdet kauemmas, niin tarkasta että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Voit myös yrittää löytää jotain sopivaa vakuutusta nimenomaan puhelimellesi.

Varavirtalähde pitää puhelimesi tallessa

Osta varavirtalähde. Silloin sinun ei tarvitse jättää puhelinta latauspisteisiin. Festareilla ja konserteissa on usein vaikeata tai mahdotonta ladata puhelinta. Tämä voi muodostua ongelmaksi, koska samanaikaisesti näissä tilaisuuksissa akkua kuluu enemmän, koska kuvaat kuvia ja videoita normaalia enemmän. Langattomia varavirtalähteitä on useita erilaisia myynnissä.

Jos kuitenkin tarvitset ladata puhelintasi, valitse latauspiste tarkkaan. Festareilla usein on latauspisteitä, joihin puhelimen voi jättää lataukseen. Mikäli mahdollista, niin yritä aina etsiä latauspiste, jossa on henkilökuntaa paikalla, jotka voivat katsoa puhelimesi perään. Mikäli latauspisteillä ei ole henkilökuntaa. Vartioi itse puhelintasi latauksen ajan. On tärkeää, että et jätä puhelintasi vartioimatta.

posted by Mrs. Kasandra Kerluke II in Blogi and have Comments Off on Kuinka pitää matkapuhelin turvassa ja ehjänä festivaaleilla ja konserteissa